UG MOSTARSKI ROĐENI

Crvena noć održava se i ove godine

Objavljeno u kategoriji Sport na 19.04.2017 16:26:08

UG MOSTARSKI ROĐENI

Crvena noć održava se i ove godine

Objavljeno u kategoriji Sport na 19.04.2017 16:26:08


Foto Arhiv

Udruženje građana Mostarski rođeni i ove godine organizuje tradicionalnu Crvenu noć za sve simpatizere Veleža.

Iz ovog udruženja su saopštili da će se ovogodišnja Crvena noć održati u Rozenburgu pored Rotterdama.

- Lagano dolazi vrijeme za održavanje tradicionalnih crvenih noći u svim krajevima planete. Ohrabreni dešavanjima u klubu posljednjih nekoliko mjeseci naši Veležovci ove godine ulažu dodatne napore kako bi osigurali što bolje druženje, a i ostvarili što bolji krajnji rezultat koji je naravno moralna i ekonomska pomoć FK Velež.

Naredna Crvena noć ove godine će se održati u Rozenburgu, koji se nalazi nadomak Rotterdama u Holandiji dana 13.5.2017. godine, u organizaciji Senada Džafića i Vejsila Omerovića, naših Veležovaca iz Holandije i UG Mostarski Rođeni.

Radi se o 6. nastavku sada već dugogodišnje manifestacije na kojoj se iz godine u godinu okupljaju Veležovci porijeklom iz svih krajeva bivše nam države, a trenutno situirani širom Evrope.

Kao i svake godine i ove nam organizatori obećavaju odličnu zabavu uz Senada Musića i Začarani krug, kao i bogat prateći program. Sve informacije i rezervaciju ulaznica po cijeni od 15 EUR za ovogodišnju Crvenu noć u Holandiji možete dobiti na broj telefona +31623746493. 

Isti dan još jedna Crvena noć će se održati u Louisville, Kentucky, SAD u organizaciji Veležovih navijača iz Amerike. Nubuvet Buba Hadrović i Anel Vlahović, ispred organizacijskog odbora obećavaju još jednu nezaboravnu noć naših Veležovaca.

Crvena noć za Sjevernu Ameriku će se održati u Clubu “Joker”, poznatom svim Bosancima i Hercegovcima širom kontinenta. Ulaznice po cijeni od 20 USD možete rezervisati kod organizatora putem socijalnih mreža.

Takođe vas želimo informisati da FK Velež daje punu podršku organizatorima obje Crvene noći, te da će predstavnici kluba biti prisutni na Crvenoj noći u Holandiji.

Pozivamo sve Veležovce da podrže naš klub prisustvom i na taj način pomognu rad kluba i izraze podršku Upravnom odboru koji danonoćno radi kako bi uzdigao našeg Veleža, kao i da rezervišu svoje ulaznice na vrijeme zbog povećanog interesa- navodi se u saopštenju UG Mostarski rođeni.